Friday, April 15, 2011

THANK YOU



Terima kasih awak...
Setiap kali saya sakit mesti awak risau sgt kan..
Awak mesti telefon byk kali, 
awak tanya saya okay x,
seboleh-boleh awak nk jumpa saya time tue jugak kan,
awak nk tgk saya depan mata awak...
Saya nk ucap sgt2 dekat awak..
Terima kasih awak, sbb awk slalu ada bila sy perlukan awak...
Mcm semalam, bila saya sakit perut awak risau sgt...





Terima kasih awak...
Sebab awak slalu bahagiakan saya...
Sebab awak sambut birthday saya setiap tahun sejak kita kenal, awak x pernah miss..
Sejak 5 thun kita kenal, awak x pernah lupa..
Awak slalu bg saya mcm2 hadiah...even saya x pernah minta pon..
Even benda tue x besar, even benda tue x mahal...
Tp saya hargai sgt...terima kasih awak..





Awak slalu ada disisi saya x kira dlm keadaan apapun
Awak slalu ckp dekat saya awak x akan biarkan saya keseorangan...
Awak sudi temankan saya
Awak ingat x kita pernah kongsi payung sama2???
Saya x akan pernah lupa awak...
Terima kasih awak sbb x biarkan saya basah dlm hujan..





Sejak saya kenal awak
awak selalu beralah dengan saya..
Walau itu salah saya 
tp awak still minta maaf kan....
Terima kasih awak...sbb masih sudi maafkan saya
Saya tau saya slalu bantah ckp awak,
Saya degil, saya nakal, saya kuat merajuk, saya kuat makan....sume tue saya suka buat...
Tp awak x pernah marah sy kan..
Awak x pernah nk emo2 dgn saya....
Terima kasih awak...




Awak,
Saya nk awak tau..
1 perkara jer.........
even saya bukan jenis yg ckp "I LOVE U" directly dr mulut saya....
Yg bukan jenis show off depan awak sy suka awak...
Yg sangat kasar pd awak.....
Tp sy nk ckp....yang.....
Saya perlukan awak...
saya suka awak...
awak baik dgn saya..
Saya syg awk....
Tue jer yg awk perlu tau




3 My Lovely Friend Comments:

Eyemeria said...

:)
hope u'll happy with apis forever..
i'll pray for it:)
smile always dear!

Ashikin Arni said...

dahtuuuu..tak reti2 ke nak kawennnnnnn

Idayu Ibrahim said...

Eyeme : thanks darl......Insyaallah, moga dlm redha Allah hendakyer...

K.D : aku nk kawen tp lepaskan ko dulu.................x reti2x kawen cepat????

Post a Comment