Saturday, August 4, 2012

BERWEEKEND DI OPIS


Oh yeay,
Aku terlebih rajin untuk overtime hari nie, nie rest kan otak tgk drawing jap around 15 minutes dgn mengupdate vlog nie...so kelassss kan ayu punya rest time..

Oh really bored,
Menghadap drawing pada hari cuti sangatlah tidak cool yer,
Apatah lagi yang datang office beberapa kerat sahaja,
Ditambah kan pula pada bulan ramadhan ini....

Inilah yang terjadi apabila aku di office pada hari sabtu..
Camera whore jap ek...hikhik

-
-
-
-

Muke flawless jer kan..hehehehe (perasan), without any makeup mcm orang kena tumbuk jer kat mata tue...lebam semacam jekkk

zoom sikit....

Tengah buat measurement structure drawing... so nie tak der copy right punya yer, standard  info  yang di apply tuk mana buku or project.....(owh remind me the past)

MY favourite pencil, colour pencil and of course should be LUNA

Ditampal didepan board aku nie...so harus menghitung bila mau raya.....x sabor nak balik perak~~
Last but not least, layan hotfm sambil buat kije....memang asyikkkkkkkkk





Ok enough for today, petang nie berbuka di rumah bakal mak mertua...
Mari siapkan kerja apa yang mampu dan balik rumah untuk mandi n siapkan diri yer..
Mkn free lagikkkk ^_^
senyum sampai telinga skang..


xoxo
Idayu Ibrahim


0 My Lovely Friend Comments:

Post a Comment