Wednesday, January 23, 2013

Apa Pon Tak Boleh Lah


Hye there,

Ish tak paham betullah ayu. Nape lak time-time preggy nie tak boleh tengok citer hantu??
Kenan?? Apakah??
Takkan la takat tengok citer antu kang anak kuar jadi hantu lak...
Uish seriau aku kalau begitu. Lepas jer kena tegur tadi terus aku tutup website tu. Harapan nak tengok citer "Minyak Dagu" tue terpaksa lah aku batalkan.


Tapi betul ke ek??
Sume kena kawal time mengandung ni... Berat nanar la gini. Movie pon dah tak dapat tengok.
Ari tue ada la supplier aku anta sample kat office, akak office nie panggil aku kan sebab orang nak jumpa. Boleh pulak akak nie suh aku tengok muka supplier tue jangan kedip. Katanya biar kenan.
Owh dah jumpa supplier tue barulah aku paham. Handsome mamat tue, orang Sigh, memang hidung terletak la tue.. Aku tengok lah jugak kan muka dia, tapi berkedip la mata aku. Mahunyer tak kedip, bos aku meeting ngan dia pon almost sejam. Tak kedip mahu buto mato aku....hikhik


Ok lah nak sambung buat BQ yang tak kuar2 lagik ni......

1 My Lovely Friend Comments:

Zila Erzil said...

hihihih...
kalau ikt org cina lg byk pntangnye...
majoriti kt opis saye org cina,
buat itu & ini semua kena tegur....
hehhe... kdg2 kelakar juga...

Post a Comment