Tuesday, June 12, 2012

THAT LITTLE GERAI


Assalammualaikum,

Dah lama aku nak story pasal gerai makan nie...
Tapi asyik tertangguh jer, so lets reveal the story..

Aku dapat information regarding this gerai pon dari officemate aku k.ama,
Dia beria-ria sangat nak pi kedai nie...
So aku pon google pasal this gerai, memang kaw-kaw review sume cakap best... then
K.am la cakap kedai nie best giler, dia tak lah segah restoran2 mewah or hotel2 5star..
Memang tak la kan, dah nama pon gerai..
Tapi dia punya menu memang mantap2.. sume sedap dan harga pon affordable la..

Okay bagi korang yang nak tau pasal kedai nie just taip jer kat Mr.Google "That Little Gerai"
Sure banyak review pasal this kedai makan.
Facebook dia pon ada.. just klik sini k : That Little Gerai


Tak yah la story pepanjang kan, jom aku tunjuk picture lah senang..
"Picture worth thousand story"...lol


Front Page menu - introduction
Lapik Meja (x perlu kottt)

Promotion on the day


Ok let's see apa yang kitaorg order lak yer.........

Brochette "Mushroom" (Seriously sedapp sangat nir - Rm3/pcs) Wajib order tau klu korang g sini 

Nie menu yang wawa order - Giant Burger (home made punya) marvellous.. mmg sedap, terasa isi dagingnya, portion dia pon besar bangat..

see the smile kat roti tue...so nice

Nie lak menu aku yang order - Chicken Cordon Blue (Lain kan, nie first time aku jumpa n makan CCB yg bukan seketul jer ayam pastue letak cheese dlam dia tue).. Sedap nie, aku suggest korang try..sos dia superb



Aku lupa ape nie... rasanya nie mix lamb


Ha ni "Chicken Chop"... Sedap jugak, digoreng garing beserta Black pepper  sauce , fries & coslow 


Mix grilled jadi pilihan daus.. seriously superb!! sesuai untuk yg suka makan banyak..........oppppppssss

Meleleh tak air liur korang???
Klu nak test makanan nie, haruslahhh datang sini k...Promote sikit..ahaksss
Dah tengok apa yang kitaorg makan, jom tengok orang yang makannyer pulak yer...hehehe
Haruslah enter-frame kan...

Nie Ama ngan anak pinjam, Thaqif  (Anak zamil)

Thaqif

Nie budak suke kamera....hehhehehe

Nie lah si bapak dan mak Thaqif tue....

K.Ama with her Hubby




Lastly air yang aku order - Ribena Longan.....
Perlulah ada air kang tercekik lak aku makan tue..

Last but not least, air thaqif...si budak tecikkkkkkkkkk

Apapun, aku dah penah story nie..
Korang drop by la kat kedai ni tau..
Dia bukak lepas maghrib, elok sangatlah korang pergi lepas solat maghrib..
Klu plan nak g hujung minggu tue dan pergi beramai2 sila lah booked terlebih dahulu yer....

credit to : Amalina & Hubby,Azwa,Daus & wife yang blanje kitaorg, Zamil & wife with little boy Thaqif

1 My Lovely Friend Comments:

Bazilah said...

Assalamualaikum! Tumpang lau, nak bagitahu ni ade pertandingan Weight Lost Challenge, boleh menang sampai rm1000 woh! Best tak?

Post a Comment